Головна » 2016 » Січень » 24 » Постійно діюча система акцій та знижок на певні категорії меблів
16:24
Постійно діюча система акцій та знижок на певні категорії меблів

Скидки на меблі в Ковелі

Хочете купити меблі недорого? Така можливість є! Ви можете вибрати свою покупку серед акційних пропозицій.

 

Серед цієї категоріі інтернет-магазину «Наш дім» можна купити диван в Ковелі виробника з нової колекції, якого виробник зацікавлений швидше популяризувати серед покупців. Це можуть бути новинки диванів, цікаві моделі столів з впровадженими новими надбудовами, ліжка з додатковими нішами або столи в новому кольорі.


Або це може бути спільна акція, організована магазином «Наш дім» і яким-небудь виробником, з метою підвищення лояльності покупців до магазину, бренду або конкретної моделі меблів.

Залишки меблів, які необхідно швидше продати для звільнення складських і торгових площ. Як правило, серед таких залишків дуже популярні товари, які були вироблені у великій кількості. Необхідно знову ж звільнити склад або магазин для завезення великої партії оновленої моделі того ж популярного товару або заміну його іншим хітом продажів.

Виставкові зразки меблів, які були розміщені в шоу-румі або меблевому салоні в зібраному вигляді. Зі зміною експозиції магазину приходить розпродаж виставкових зразків меблів для звільнення місця під нову колекцію. Меблі-«сироти». Це одиниці продукції, від якої відмовилися покупці.

 

Причини відмови бувають найрізноманітніші: «Нам подарували ліжечко, тому від покупки змушені відмовитися»; «Я неправильно порахувала розміри, тепер Ваш диван не поміщається в кімнаті»; «Замовив для дружини в подарунок білу шафу, а вона хотіла коричневу»; «Чоловікові запропонували переїхати в іншу країну на роботу, а туди везти кухню немає сенсу»; «Я точно пам'ятаю, що замовляла зелений диван, навіть у замовленні написала« Dark brown »; «Дуже хотів порадувати дружину покупкою великого ліжка, але його каркас не змогли внести до хати». І багато-багато інших причини. Ми зацікавлені якнайшвидше прилаштувати «сироту» в надійні руки, тому продаємо такі меблі зі знижкою.

 

Уцінені меблі, які мали якісь дефекти, вже усунені майстрами нашого магазину. У цю категорію потрапляють меблі, постраждалі під час перевезення, які залишилися в останньому примірнику на складі і в них розкрита упаковка, предмети меблів із заводським незначним браком. Для когось такі дефекти є незначними, але продавати їх як нові, ми не хочемо і не можемо, тому продаємо їх зі знижкою, а покупцеві даємо можливість заощадити.

Важлива деталь покупки меблів на розпродажі в інтернет-магазині меблів Наш дім. Якщо на момент оформлення замовлення на той чи інший товар діяла акція, а на момент відвантаження меблів її ціна стала вище, товар буде відвантажено за зниженою ціною, тобто діючою на момент оформлення замовлення.

Переглядів: 1341 | | Рейтинг: 0.0/0
Салон-магазин
Магазин меблів "Наш Дім", Ковель. Вул. Ярослава Мудрого 2
Адреса
ВОЛИНСЬКА обл. КОВЕЛЬ
Салон-магазин - вул. Ярослава Мудрого 2 (Ковель-2)

Філіал - вул. Варшавська 4, ТЦ ЮВАНТ (1 поверх) - бутік №45



(03352) 5-22-78 (097) 820-07-49 kalivochko@gmail.com
РОБОЧИЙ ЧАС


в будні:
9:30-19:00


в суботу:
9:30-16:00


вихідний:
неділя
Розташування на карті
Розміщення на карті Ковеля
>>


YouCozef furniture market