Головна » 2021 » Липень » 7 » Літня АКЦІЯ -10% на ортопедичні матраци німецького наповнення
15:39
Літня АКЦІЯ -10% на ортопедичні матраци німецького наповнення

Супер-новина для наших клієнтів Літня АКЦІЯ -10% від нашого магазину на ортопедичні матраци та топпери з якісним німецьким наповненням.  Яскрава, тепла, сонячна пора – саме час подбати про свій здоровий та комфортний сон.  Ми піклуємось про вас, тому хочемо вашу покупку зробити не лише корисною, а й вигідною. 
А чи  міцно Ви спите? Якщо так - вітаємо, у Вас  правильно підібраний  матрац і ніщо не заважає Вам насолоджуватися сном.  А якщо Ви прокидаєтеся вранці в розбитому стані та з диким відчуттям втоми, то цей пост якраз для Вас!
Як же вибрати матрац і його тип залежно від віку, маси тіла, проблем з хребтом або ж їх відсутністю?  
- Дітям раннього віку (до 3 років) краще купувати жорсткий матрац, наповнений кокосовою койрою, він забезпечує правильний розвиток хребта, а завдяки натуральному наповненню – по ньому  добре циркулює повітря. Після трьох років рекомендується замінити матрац на безпружинний або ж пружинний  - високої  жорсткості.
 -Поки людина фізіологічно формується (до 25 років), рекомендовано використовувати матрац середньої жорсткості або жорсткий.  В цьому випадку матрац не давитиме на хребет і не дасть йому провиснути, він дозволить хребту, м’язам і суглобам розслабитися, зняти накопичене за день навантаження. Людина, не відчуваючи додаткових навантажень і дискомфорту стане краще висипатися.
-Для людей похилого віку рекомендовано обирати матрац з мінімальною жорсткістю, тобто - м”який, так як це має бути максимально комфортне місце  відпочинку. Ортопедична модель буде ідеально підтримувати правильне положення тіла під час сну. Врахуйте, що при захворюваннях хребта є певні правила вибору. Наприклад, при болях у попереку - вибирайте м'якший матрац, а при болях у верхній частині спини – більш жорстку поверхню.
Людині із середньою масою тіла можна рекомендувати матраци з незалежним пружинним блоком, або ж з наповнювачем з латексу , так як  на жорсткому матраці - може бути некомфортно, більше підійдуть м’якші моделі без койри та пружніх настилів. Людині з більшою вагою ж  рекомендується висока жорсткість, це можуть бути пружинні матраци з посиленими або ще й поділеними на зони пружинами, кокосовою койрою, лляним тканим полотном та ортопедичними пінками. 
Надіємось, ця інформація стане корисною для вас, при виборі матрацу! Отримайте персональну знижку на якісну покупку! Завітайте за адресами наших магазинів у місті Ковель, ми з радістю вам допоможемо! З повагою Наш Дім!
 

Категорія: Довідкова інформація | Переглядів: 497 | | Теги: меблі ковель, ортопедичний матрац ковель, матраци в ковелі | Рейтинг: 0.0/0
Салон-магазин
Магазин меблів "Наш Дім", Ковель. Вул. Ярослава Мудрого 2
Адреса
ВОЛИНСЬКА обл. КОВЕЛЬ
Салон-магазин - вул. Ярослава Мудрого 2 (Ковель-2)

Філіал - вул. Варшавська 4, ТЦ ЮВАНТ (1 поверх) - бутік №45



(03352) 5-22-78 (097) 820-07-49 kalivochko@gmail.com
РОБОЧИЙ ЧАС


в будні:
9:30-19:00


в суботу:
9:30-16:00


вихідний:
неділя
Розташування на карті
Розміщення на карті Ковеля
>>


YouCozef furniture market