Головна » 2016 » Лютий » 14 » Магазин меблів "Наш Дім" - реалізуємо меблі в Ковелі та по навколишніх територіях
16:56
Магазин меблів "Наш Дім" - реалізуємо меблі в Ковелі та по навколишніх територіях

Магазин меблів "Наш Дім", Ковель. Вул. Ярослава Мудрого 2

Перед вами реальний магазин меблів в Ковелі, який арендує торгові площі, сплачує податки, рахунки за тарифами ЖКГ. Тому ці витрати також закладені у вартість товарів. Але ми хочемо це змінити…

Зараз для того, аби придбати навіть найзначніші, дорогі і габаритні меблеві гарнітури, достатньо лише мати під рукою комп'ютер і доступ в Інтернет. Ми вирішили бути в авангарді технічного прогресу і надати жителям Ковеля, та оточуючих населених пунктів, можливість вибрати та придбати меблі на замовлення від різноманітних українських та закордонних виробників.

Товари, які виставлені в магазині, не відображають всього спектру наших можливостей. Уявіть собі, якої величини повинен бути торгівельний майданчик, щоб на ньому розмістити всі моделі і можливі варіанти предметів меблевого ринку, які необхідні покупцеві. Саме для вирішення цієї проблеми ми й відкрили Інтернет магазин меблів.

З виробниками меблів, які представлені на сайті, заключено договори на постачання і ми являємось офіційними представниками в нашому регіоні таких виробників меблів як: МЕБУС, ДАНІРО та ВІКА. Ви сміливо можете обрати виріб з представленого переліку товарів на сайті, або перейти на сайт виробника і зробити свій вибір там. Але замовлення слід робити через магазин «Наш Дім».

Існує налагоджена система взаємного розрахунку з постачальниками. Тому, наш торгівельний дім дозволить вам зекономити – ви отримаєте свої меблі в Ковелі за цінами виробника. До вартості слід додати лише витрати на проведення замірів у замовника вдома, доставку та складання меблів на місці. Але ви цілком можете відмовитися від усіх цих додаткових опцій.

На сторінках сайту можна оформити виготовлення кухні на замовлення, гарнітурів у спальню, комплектів меблів для вітальні чи дитячої кімнати. Також ми пропонуємо такі супутні товари, як предмети інтер'єру, обладнання для ванн, елементи освітлення, декору та ін.

 Сайт магазину НАШ ДІМ включає найактуальніші пропозиції від виробників. На перегляд каталогів та фотографій меблів ви витратите куди менше сил, ніж на поїздку по магазинах. При цьому, ми маємо ефективну систему зворотного зв’язку. Вас консультуватимуть і допоможуть з вибором реальні працівники магазину, або сам власник. Ви можете задавати сотні питань про будь-які дрібниці (адже при виборі такого товару як меблі дрібниць не буває). Ми маємо на озброєнні багаторічний досвід, люб'язність, витримку і професіоналізм. Аби в підсумку клієнт отримав річ якісну і гарну.

Обирайте меблі цілодобово! Хочете вночі, хочете - рано вранці, вдень, на сайті немає обідів і перерв. А от консультанти мають свій графік роботи. Тому в своїх повідомленнях вказуйте час, коли вам зателефонувати. Або напишіть електронного листа і отримаєте відповідь на свою поштову скриньку. Вся наша робота побудована виключно для зручності клієнта.

Меблі ви отримаєте просто від постачальника, зроблені повністю з вашим запитом, розмірами і усіма іншим побажаннями. Знову ж хотілося б уточнити, що ви не платите посередникам або перекупникам, що істотно заощаджує ваші фінанси, бо ми представляємо виробників на пряму.

Категорія: Довідкова інформація | Переглядів: 1530 | | Рейтинг: 1.5/2
Салон-магазин
Магазин меблів "Наш Дім", Ковель. Вул. Ярослава Мудрого 2
Адреса
ВОЛИНСЬКА обл. КОВЕЛЬ
Салон-магазин - вул. Ярослава Мудрого 2 (Ковель-2)

Філіал - вул. Варшавська 4, ТЦ ЮВАНТ (1 поверх) - бутік №45



(03352) 5-22-78 (097) 820-07-49 kalivochko@gmail.com
РОБОЧИЙ ЧАС


в будні:
9:30-19:00


в суботу:
9:30-16:00


вихідний:
неділя
Розташування на карті
Розміщення на карті Ковеля
>>


YouCozef furniture market